Klik untuk kembali ke laman sebelumnya: Kembali
Prebiu
Klik ikon untuk tambah bahan ke senarai minat:
Butiran Bahan
Tajuk : 5 PANDUAN UNTUK MAKANAN YANG SELAMAT
Deskripsi : MENGANDUNGI MAKLUMAT MENGENAI LIMA PANDUAN UNTUK PENYEDIAAN MAKANAN YANG SELAMAT. SELAIN DARI ITU TURUT MENERANGANKAN LANGKAH MEMBASUH TANGAN BAGI MEMELIHARA KEBERSIHAN MAKANAN.
No Penerimaan : 2013/0001597S
Media Asal : PAMPLET
Subjek : DOKUMEN
Sumber : KESIHATAN MALAYSIA, KEMENTERIAN
Tarikh : 01/01/2013
Jenis Rekod : DOKUMEN
Mukasurat Akses :
Kategori : ARKIB AWAM
Subkategori : PERSEKUTUAN - JABATAN
Lokasi : CAWANGAN SABAH
Hit :
Lokasi Ambil Status Kini Tarikh Untuk Pinjam Tarikh Untuk Ambil   Senarai Ingin
Kota Kinabalu Boleh Ditempah Fri 20/09/2024 Wed 25/09/2024 Tambah